6698 KVKK Aydınlatma Metni

MANOLYA DOĞAL ve AROMATİK ÜRÜNLER GIDA SAN. ve  TİC. LTD. ŞTİ.
KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ AYDINLATMA METNİ

 

a) Veri Sorumlusu ve Temsilcisi

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVK Kanunu”) uyarınca, kişisel verileriniz; veri sorumlusu olarak Manolya Doğal ve Aromatik Ürünler Gıda San.ve Tic.Ltd.Sti (“Botalifeshop”)  tarafından aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir.

Veri Sorumlusu sıfatıyla Botalifeshop’a vermiş olabileceğiniz kişisel bilgilerinizin aşağıda açıklanan şart ve sınırlara bağlı kalınarak kaydedilebileceğini, saklanabileceğini, güncellenebileceğini, mevzuatın izin verdiği durumlarda 3. kişilere açıklanabileceğini / devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini ve KVKK’da sayılan şekillerde işlenebileceğini belirtmek isteriz. Sayılan bu unsurlara dair detaylı açıklamalarımızı aşağıda bulabilirsiniz.

b) Kişisel Verilerin Hangi Amaçla İşleneceği

Toplanan kişisel verileriniz, Botalifeshop ve Botalifeshop ile iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini; Botalifeshop’un insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini; Botalifeshop’un ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması amaçlarıyla KVK Kanunu’nun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dâhilinde işlenecektir.

c) İşlenen Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği

Toplanan kişisel verileriniz; Botalifeshop ve Botalifeshop ile iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini; Botalifeshop’un insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini. Botalifeshop’un ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması amaçlarıyla, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, hissedarlarımıza, kanunen yetkili kamu kurumlarına ve özel kişilere, KVK Kanunu’nun 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir.

ç) Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel verileriniz, Botalifeshop tarafından farklı kanallarla ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır. Bu hukuki sebeple toplanan kişisel verileriniz KVK Kanunu’nun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında bu Aydınlatma Metni’nin (b) ve (c) maddelerinde belirtilen amaçlarla da işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.

d) Kişisel Veri Sahibinin KVK Kanunu’nun 11. maddesinde Sayılan Hakları

Kişisel veri sahipleri olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi işbu Aydınlatma Metni’nde aşağıda düzenlenen yöntemlerle Botalifeshop’a iletmeniz durumunda Botalifeshop, talebin niteliğine göre talebi en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, Kişisel Verileri Koruma Kurulunca bir ücret tarifesi öngörülmesi halinde, Botalifeshop tarafından, belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır. Bu kapsamda kişisel veri sahipleri;

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • 6698 sayılı Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.

KVK Kanunu’nun 13üncü maddesinin 1inci fıkrası gereğince yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmakla ilgili talebinizi, “yazılı” veya Kişisel Verilerin Korunması Kurulunun belirlediği diğer yöntemlerle Botalifeshop’a iletmeniz gerekmektedir. Kişisel Verilerin Korunması Kurulu şu aşamada herhangi bir yöntem belirlemediği için başvurunuzu, KVK Kanunu’nun amir hükmü gereği yazılı olarak Botalifeshop’a iletmeniz gerekmektedir. Bu çerçevede Botalifeshop’a KVK Kanunu’nun 11inci maddesi kapsamında yapacağınız başvurularda, yazılı olarak başvurunuzu ileteceğiniz kanallar ve usuller aşağıda açıklanmaktadır.

Yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak için kimliğinizi tespit edici gerekli bilgiler ve kullanmak istediğiniz hakkınıza yönelik açıklamalarınızla birlikte, talebinizi KVK Kanunu’nun 11inci maddesinde belirtilen, hangi hakkınızın kullanımına ilişkin olduğunu da belirterek, Sanayi Mah. 283. Cadde No:8 32200 Isparta adresine iadeli taahhütlü mektup yoluyla veya info@botalifeshop.com adresine alındı teyitli şekilde iletebilirsiniz.

 

 

Botalife dökme yağ, dökme yağlar, doğal yağlar, naturel yağlar, bitkisel yağlar, soğuk pres yağlar, çörek otu yağı, acı badem yağı, argan yağı, aspir yağı, avokado yağı, badem yağı, buğday ruşeymi yağı, ceviz yağı, chia yağı, çörekotu yağı, çuha yağı, fındık yağı, hardal yağı, haşhaş yağı, hindistan cevizi yağı, hint yağı, hodan yağı, jojoba yağı, kabak çekirdeği yağı, kakao yağı, kayısı çekirdeği yağı, kenevir tohumu yağı, keten tohumu yağı, kivi çekirdeği yağı, kuşburnu yağı, makadamya cevizi yağı, menengiç (bıttım) yağı, nar çekirdeği yağı, pirinç kepeği yağı, shea yağı, susam yağı, tamanu yağı, üzüm çekirdeği yağı, rafine yağlar, avokado yağı, badem yağı, buğday ruşeymi yağı, fındık yağı, hindistan cevizi yağı, jojoba yağı, kakao yağı, makadamya cevizi yağı, palm çekirdeği yağı, palm yağı, pamuk yağı, shea yağı, üzüm çekirdeği yağı, kaynatma yağlar, defne tohumu (meyvesi) yağı, maserasyon yağlar, sarı kantaron yağı, hidrosoller, gülsuyu, kekik suyu, lavanta suyu, papatya suyu, organik kekik suyu, uçucu yağlar, adaçayı (elma)yağı, adaçayı (tüylü) yağı, anason yağı, ardıç tohumu yağı, bergamot yağı, biberiye yağı, citronell yağı, çam terebentin yağı, çam yağı, çay ağacı yağı, defne yaprağı yağı, dere otu yağı, elemi yağı, fesleğen yağı, greyfurt kabuğu yağı, gül yağı, havuç tohumu yağı, kafur yağı, karabaş yağı, karanfil yağı, keklik üzümü yağı, kekik yağı, kereviz tohumu yağı, kimyon yağı, kişniş yağı, küçük hindistan cevizi yağı, lavanta yağı, limon kabuğu yağı, limonotu yağı, mandalina kabuğu yağı, maydonoz tohumu yağı, mersin yağı, misket limonu yağı, mür yağı, nane yağı, neroli yağı, niaouli yağı, okaliptus yağı, olibanum yağı, palmarosa yağı, papatya yağı, portakal kabuğu yağı, rezene yağı, sandalağacı yağı, sardunya (ıtır) yağı, sedir ağacı yağı, servi yağı, spearmınt nane yağı, tarçın yağı, tefarik yağı, tere tohumu yağı, vetıver yağı, ylang ylang yağı, zencefil yağı, zerdeçal yağı, organik sertifikalı ürünlerimiz, soğuk pres organik yağlar, organik argan yağı, organik avokado yağı, organik badem yağı, organik ceviz yağı, organik chia tohumu yağı, organik fındık yağı, organik hindistan cevizi yağı, organik kayısı çekirdeği yağı, organik nar çekirdeği yağı, organik susam yağı, organik üzüm çekirdeği yağı, organik uçucu yağlar, organik adaçayı (elma)yağı, organik ardıç yağı, organik bergamut yağı, organik çay ağacı yağı, organik defne yaprağı yağı, organik kekik yağı, organik kimyon yağı, organik lavanta yağı, organik limon kabuğu yağı, organik limonotu yağı, organik mersin yağı, organik nane yağı, organik kaynatma yağı, organik defne tohumu yağı, leke kremi, kırışıklık kremi, onarıcı bakım kremi, doğal sabun, doğal sabunlar, gül kremi, gül suyu, lavanta suyu, kekik suyu, nemlendirici krem, cilt kremi, bakım kremi, bebek şampuanı, masaj yağı, çörek otu kremi, andız pekmezi, doğal keçiboynuzu özü, ardıç kremi, keklik üzümü kremi, pişik önleyici krem, topuk çatlağı kremi, leke giderici krem, sarımsaklı şampuan, defneli şampuan, katranlı şampuan, çam terebentinli şampuan, zencefilli macun, çörekotu macunu, çocuklar için çörekotu macunu, kuvvet macunu, doğal zeytinyağlı sabun, lavantalı sabun, defneli sabun, keseli sabun, geleneksel bıttım sabunu, lavanta sabunu, kullananlar, yorumlar, kullanıcı yorumları, faydaları, yararları, online bitkisel yağlar satın al